Beloning voor beste bijdrage van de maand

Schuilt er in u een getalenteerde schrijver, is de beurs voor u een passie en volgt u die op de voet of was u tot nu toe terughoudend in het plaatsen van een bericht op het forum? Vanaf nu maakt u elke maand kans op een beloning wanneer uw bijdrage wordt uitgekozen tot de beste bijdrage van de maand. Om goede bijdrages op het forum te stimuleren introduceren wij een beloning voor de bijdrage van de maand. Degene met de beste bijdrage van de maand ontvangt naar keuze een Bol.com of Bongo bon ter waarde van €25.

Hoe werkt het?

Het forum is letterlijk voor en van beleggers en daarom is de keuze voor de beste bijdrage van de maand grotendeels afhankelijk van de forumleden. De forumleden zorgen voor nominaties, uit de nominaties worden maximaal 5 gekozen die in een poll komen. De uitslag van de poll is ook direct de uitslag van de beste bijdrage van de maand. Stap voor stap gaat het als volgt:

Elk forumlid kan een bericht van een ander nomineren. Dit kan simpel door de link van het bericht te kopiëren en te plakken op het maandelijkse topic. De link van het bericht is te vinden bovenaan het bericht, klik hier met de rechter muisknop op en kopieer het linkadres.

Beloning voor beste bijdrage van de maand

Het nomineren kan alleen voor berichten in de huidige maand. Nadat de maand is afgelopen volgt de poll en kan er maximaal 7 dagen worden gestemd waarna direct de beste bijdrage van de maand bekend is.

Uit alle nominaties worden maximaal 5 bijdrages geselecteerd waarop gestemd kan worden in een poll. Elk forumlid kan op de poll eenmaal stemmen en de uitslag van de poll is ook de uitslag voor de beste bijdrage van de maand.

Enkele voorwaarden…

Om zoveel mogelijk verschillende forumleden een kans te geven om deze prijs in de wacht te slepen is het aantal keer dat per jaar een bon gewonnen kan worden maximaal tweemaal. Wie driemaal de beste bijdrage heeft geleverd ontvangt een premiumaccount voor een jaar en de ‘runner-up’ ontvangt de bon naar keuze.

Om valsspelen met stemmen op de polls te voorkomen is hier toezicht op. Wij behouden het recht om in te grijpen als er bijvoorbeeld plots veel stemmen van nieuwe accounts of inactieve accounts, etc. volgen.

Bekijk hier de topics voor het nomineren en de polls >>>