BEL 20 aandelen, toppers en floppers voor tweede helft van 2018 (stem mee!)

De tweede jaarhelft is inmiddels begonnen en tot zover presteren de BEL 20 aandelen nog niet sterk. Uitzonderingen daargelaten zoals bijvoorbeeld het aandeel Umicore dat al 20 procent aandikte. Het aandeel BPost voert de lijst van van slechtst presterende BEL 20 aandelen met bijna een halvering van de koers. De Belgische sterindex schommelt rond het laagste niveau in ruim een jaar. De BEL 20 staat nu op 3.770 punten, terwijl in januari nog een niveau werd bereikt van bijna 4.200 punten.

Koersverloop van de BEL 20 aandelen over het laatste jaar
Koersverloop van de BEL 20 over het laatste jaar

BEL 20 aandelen top en flop eerste jaarhelft

Onderstaand overzicht geeft de toppers en floppers aan van de eerste jaarhelft van 2018. Dit is op basis van de slotkoersen van vrijdag 6 juli. Opvallende koploper is arGEN-X dat de nieuwkomer is in de BEL 20. In de overzichten zijn alleen de BEL 20 aandelen opgenomen met een stijging of daling van meer dan 10 procent.

De uitslag van onderstaande polls zijn bekend en te zien in favoriete BEL 20 aandelen voor de tweede helft van het jaar.

Toppers

Floppers

Stem op de toppers en floppers voor de tweede jaarhelft

Bij onderstaande polls kunt u stemmen op de BEL 20 aandelen die in de tweede helft van het jaar het beste of het slechtste gaan presteren. U mag bij beide polls maximaal 5 aandelen selecteren. Gaan de winnaars van de eerste 6 maanden verder met stijgen of zullen enkele verliezers flink gaan herstellen? Toevallig kwam er enkele dagen geleden een overnamebod op Ontex dat ook weer werd afgewezen.

Succes met stemmen en beide polls blijven open tot en met vrijdag 13 juli.

[poll id=”7″]

Vul ook onderstaande poll in voor de floppers van de tweede jaarhelft…


BEL 20 aandelen, toppers en floppers voor tweede helft van 2018 (stem mee!)

[poll id=”8″]

Meer over aandelen en beleggen op het beursforum >