Alles wat je moet weten over baardbalsem

Baardbalsem is voor elke baarddrager erg essentieel. Een baardbalsem is een perfecte manier om je baard op een zachte en beheersbare stand te houden. De vraag is wat is een baardbalsem eigenlijk? Hoe gebruik je het? In deze blog leer je alles wat je moet weten over baardbalsem, van de voordelen tot de toepassing en de beste merken op de markt.

Wat is baardbalsem?

Een baardbalsem is een stylingproduct voor mannen met baarden. Het wordt gebruikt om je baard te in goede vorm te behouden en te verzachten, terwijl het daarnaast ook helpt om enkele pluisjes en statische elektriciteit te verminderen. Bovendien is dit middel gemaakt van een mengsel van bijenwas, boter en oliën en kan verschillen in textuur van stevig tot zacht.

Voordelen van baardbalsem

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van baardbalsem. Hieronder staan enkele van de belangrijkste:

 

Verzacht de baard

Baardbalsem helpt om de baardharen zachter te maken en maakt ze makkelijker te kammen. Het kan ook helpen om ruwe, geïrriteerde huid onder de baard te verzachten.

 

Maakt de baard beheersbaar

Als je baard wild en onhandelbaar wordt, kan baardbalsem helpen om het in vorm te houden. Het maakt het gemakkelijker om de baard te stylen en te vormen naar jouw wens.

 

Vermindert pluizigheid

Baardbalsem kan helpen om pluizigheid te verminderen, wat vooral handig is voor mannen met krullend of golvend haar.

 

Voorkomt statische elektriciteit

Statische elektriciteit kan de baardharen rechtop laten staan en ervoor zorgen dat ze overal naartoe springen. Baardbalsem kan helpen om dit probleem op te lossen door de haren te verzachten en ze op hun plaats te houden.

 

Hoe gebruik je baardbalsem?

Nu je weet wat baardbalsem is en wat de voordelen zijn, is het tijd om te leren hoe je het moet gebruiken. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

 

Stap 1: Was je baard

De eerste stap is de baard met warm water met een milde baardshampoo te gaan wassen. Spoel de shampoo grondig uit en dep je baard droog met een handdoek.

 

Stap 2: Schraap wat balsem uit de pot

Schraap een kleine hoeveelheid baardbalsem uit de pot met je vingers. De hoeveelheid die je nodig hebt, hangt af van de lengte van je baard. Begin met een kleine hoeveelheid en voeg meer toe indien nodig.

 

Stap 3: Wrijf de balsem tussen je handen

Wrijf de balsem tussen je handen totdat het warm wordt en smelt.

 

Stap 4: Breng de balsem aan

Breng de baardbalsem evenredig aan op je baardharen. Start bij de onderkant van je baard en werk naar boven toe. Zorg ervoor dat je balsem dus goed verdeeld is, zodat elke haar bedekt is.

 

Stap 5: Style je baard

Nu is het tijd om je baard te stylen zoals je wilt. Gebruik een baardkam of borstel om je baard in vorm te brengen. Je kunt ook je handen gebruiken om je baard te stylen en te vormen.

 

Stap 6: Herhaal indien nodig

Als je baard nog steeds niet in vorm blijft of als je merkt dat er nog pluizige haren zijn, herhaal dan de stappen 4 en 5 totdat je tevreden bent met het resultaat.

 

De beste baardbalsems op de markt

Er zijn veel verschillende merken baardbalsem op de markt, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Hier zijn enkele van de beste merken op de markt:

 

1. Honest Amish Beard Balm

Honest Amish Beard Balm is een van de meest populaire baardbalsems op de markt. Het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waaronder bijenwas, avocado-olie, en sheaboter. Het heeft een lichte textuur en laat geen vettig of plakkerig gevoel achter.

 

2. Grave Before Shave Beard Balm

Grave Before Shave Beard Balm is een andere populaire keuze. Het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waaronder bijenwas, jojoba-olie en sheaboter. Het heeft een stevigere textuur dan Honest Amish Beard Balm en is geweldig voor mannen met langere baarden.

 

3. Bossman Beard Balm

Bossman Beard Balm is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waaronder bijenwas, mango-boter en avocado-olie. Het heeft een dikke textuur en is geweldig voor mannen met een droge baard of huid.

 

Baardbalsem is een essentieel product voor elke baarddrager. Het helpt om je baard zacht en beheersbaar te houden, terwijl het ook helpt om pluizigheid en statische elektriciteit te verminderen. Door de stappen te volgen die we hebben beschreven, kun je gemakkelijk baardbalsem aanbrengen en je baard stylen zoals je wilt. Vergeet niet om te experimenteren met verschillende merken baardbalsem totdat je de perfecte match hebt gevonden.

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: