Adverteren

Maandelijks verwelkomen wij ongeveer 200.000* bezoekers uit voornamelijk Nederland en België. De bezoekers hebben vooral interesse in beleggen en andere financiële onderwerpen. Van beginnende tot de meer ervaren beleggers: op Beursig.com zijn ze bereikbaar.

De website en het forum zijn gebruiksvriendelijk en afgestemd op elk type apparaat, van desktop tot smartphone tot tablet. Vanzelfsprekend zijn ook de display advertenties hierop afgestemd, waardoor de bezoeker een goede gebruikerservaring blijft houden en de adverteerder op een prominente positie in beeld komt. Naast display advertenties kunt u ook gebruik maken van promoties op basis van een advertorial, een nieuwsbrief advertentie of een samenwerking op basis van CPL.

Adverteren op Beursig CPM advertorial financieel finance beursVoorrang met rechtstreeks adverteren

Een groot voordeel voor rechtstreeks adverteren is de voorrang ten opzichte van de aangesloten advertentienetwerken. Wij zijn aangesloten bij een aantal netwerken waarmee adverteerders rechtstreeks op Beursig.com kunnen adverteren. Echter als een adverteerder direct display adverteren afneemt is er voorrang op deze advertentienetwerken. Daarnaast zijn specifieke wensen van adverteerders af te stemmen en dat alles voor scherpe tarieven in vergelijking met andere financiële websites.

Naast display advertenties kunt u ook gebruikmaken van een advertorial, hierin zal uw product of dienst worden uitgelicht en onder de aandacht worden gebracht bij de lezers. De advertorial zal ook worden opgenomen in de nieuwsbrief die eenmaal per week naar duizenden beleggers wordt verzonden. Wilt u als adverteerder alleen betalen bij resultaat? Dat kan, dit kunnen wij mogelijk maken met adverteren op basis van CPA (cost per action, ofwel een vergoeding per actie).

Enkele statistieken

Beursig.com heeft vooral mannelijke bezoekers met gemiddeld een boven modaal inkomen. Bezoekers vinden wat ze zoeken en dat blijkt uit het lage bouncepercentage (aantal bezoekers dat na het bezoeken van 1 pagina de website weer verlaat) en de relatief lange sessieduur.

De bezoekers hebben vooral veel interesse in:

  • Financiële producten en diensten zoals beleggen, investeren, crypto-valuta, hypotheken en sparen
  • Vastgoed
  • Reizen en vakanties
  • Auto’s en motoren
  • Elektronica zoals computers, gadgets, etc.
  • Entertainment

Interesse?

Heeft u interesse om te adverteren en bent u benieuwd naar de tarieven? Voor professionele oplossingen kunt u vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier.

Bezoekersstatistieken leeftijd
Diversiteit in leeftijd op Beursig*

 

* = Statistieken uit Google Analytics