Maandelijks verwelkomt Beursig.com ongeveer 200.000* bezoekers uit voornamelijk België en Nederland. De bezoekers hebben vooral interesse in geldzaken, persoonlijke financiën en andere financiële onderwerpen zoals onder andere beleggen, sparen en verzekeren. Van de beginnende tot de ervaren belegger: op Beursig.com zijn ze bereikbaar.

De website en het forum zijn gebruiksvriendelijk en afgestemd op elk type apparaat, van desktop tot smartphone tot tablet. Vanzelfsprekend zijn ook de display advertenties hierop afgestemd, waardoor de bezoeker een goede gebruikerservaring blijft houden en de adverteerder op een prominente plek in beeld komt. Naast display advertenties kunt u ook gebruik maken van promoties op basis van een advertorial of opname in onze wekelijkse nieuwsbrief.

Wij denken graag mee om een optimaal resultaat te behalen. Hiervoor kunnen verschillende technieken worden toegepast zodat er geen verspilling van budget is. Denk hierbij aan geografische targeting, en frequency cap (beperkt vertonen van uw advertentie per unieke bezoeker). Dit is natuurlijk in combinatie met scherpe tarieven.

Adverteren op Beursig CPM advertorial financieel finance beurs

De juiste match…

Beursig.com heeft vooral mannelijke bezoekers met gemiddeld een boven modaal inkomen. Bezoekers vinden wat ze zoeken en dat blijkt uit het lage bouncepercentage (aantal bezoekers dat na het bezoeken van 1 pagina de website weer verlaat) en de relatief lange sessieduur.

De bezoekers hebben vooral veel interesse in:

  • Financiële producten en diensten zoals beleggen, investeren, crypto-valuta, hypotheken, verzekeren en sparen
  • Vastgoed
  • Reizen en vakanties
  • Auto’s en motoren
  • Elektronica zoals computers, gadgets, etc.
  • Entertainment

Interesse?

Wilt u meer informatie naar de professionele oplossingen die wij kunnen bieden? Download hieronder meer informatie of benader ons via de contactpagina.


* = Statistieken uit Google Analytics

Op verzoek kunt u teksten aangeleverd krijgen om copyright schending te voorkomen.