Maandelijks verwelkomen wij ongeveer 200.000* bezoekers uit voornamelijk België en Nederland. De bezoekers hebben vooral interesse in geldzaken zoals beleggen en andere financiële onderwerpen zoals onder andere sparen en verzekeren. Van de beginnende tot de meer ervaren beleggers: op Beursig.com zijn ze bereikbaar.

De website en het forum zijn gebruiksvriendelijk en afgestemd op elk type apparaat, van desktop tot smartphone tot tablet. Vanzelfsprekend zijn ook de display advertenties hierop afgestemd, waardoor de bezoeker een goede gebruikerservaring blijft houden en de adverteerder op een prominente positie in beeld komt. Naast display advertenties kunt u ook gebruik maken van promoties op basis van een advertorial, een nieuwsbrief advertentie of een samenwerking op basis van CPL.

Adverteren op Beursig CPM advertorial financieel finance beurs

Enkele statistieken

Beursig.com heeft vooral mannelijke bezoekers met gemiddeld een boven modaal inkomen. Bezoekers vinden wat ze zoeken en dat blijkt uit het lage bouncepercentage (aantal bezoekers dat na het bezoeken van 1 pagina de website weer verlaat) en de relatief lange sessieduur.

De bezoekers hebben vooral veel interesse in:

  • Financiële producten en diensten zoals beleggen, investeren, crypto-valuta, hypotheken en sparen
  • Vastgoed
  • Reizen en vakanties
  • Auto’s en motoren
  • Elektronica zoals computers, gadgets, etc.
  • Entertainment

Interesse?

Wilt u meer informatie naar de professionele oplossingen die wij kunnen bieden? Download hieronder meer informatie of benader ons via de contactpagina.

Name *

Email *

* = Statistieken uit Google Analytics