Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Adverteren


Uw advertentie hier?


Beursig.com is één van de grootste beleggerscommunities in de Benelux.

  • Bezoekers: ruim 212.000* per maand (uit vooral België en Nederland)
  • Pageviews: ca. 1,1 miljoen per maand
  • Interesses van bezoekers: beleggen, sparen, verzekeren en overige geldzaken. Andere interesses zijn: automotive, elektronica, gadgets en reizen

De juiste match…

Beursig.com heeft een divers publiek (ca. 70% mannelijk en 30% vrouwelijk) met gemiddeld een boven modaal inkomen. Bezoekers vinden wat ze zoeken en dat blijkt uit het lage bouncepercentage (aantal bezoekers dat na het bezoeken van 1 pagina de website weer verlaat), het aantal bezochte pagina’s per sessie en de lange sessieduur. Met onderstaande merken hebben wij verschillende samenwerkingen (gehad).

Adverteren op Beursig.com
Adverteren op Beursig.com, enkele (voormalige) adverteerders

 

Adverteren op Beursig.com

Display Advertising, Affiliate Samenwerkingen, Nieuwsbrief Advertenties en Maatwerk Oplossingen

Wij denken graag mee voor een optimaal resultaat. Hiervoor kunnen verschillende technieken worden toegepast zodat er geen verspilling van budget is. Zoals geografische targeting (regionaal, landelijk, etc.) en een frequency cap (beperkt vertonen van uw advertentie per unieke bezoeker). Dit in combinatie met scherpe tarieven. U kunt al adverteren met een CPM van €2!

Adverteren op Beursig CPM advertorial financieel finance beurs

Enkele voordelen op een rij

Als adverteerder op Beursig.com komt uw advertentie als eerste op het scherm van de bezoeker. Wilt u alleen in België of Nederland adverteren? Geen probleem. U kunt uw advertentie continue vertonen of beperkt vertonen per unieke bezoeker. U kunt uw advertentie vertonen aan bezoekers met een desktop, laptop, tablet, smartphone of op elk soort scherm. De vele mogelijkheden geeft u als adverteerder controle over de zichtbaarheid en uw budget.

Interesse?

Meer informatie over de professionele oplossingen die wij kunnen bieden? Elk type adverteerder kunnen wij een passende oplossing bieden. Neem via onderstaand formulier met ons contact op:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Welk getal is even, 3 of 8? (spambot preventie)

* = Statistieken uit Google Analytics (gemeten over januari t/m juli 2020)


Op verzoek kunt u teksten aangeleverd krijgen om copyright schending te voorkomen.