Adverteren

Maandelijks verwelkomen wij ongeveer 200.000* bezoekers uit voornamelijk Nederland en België. De bezoekers hebben vooral veel interesse in beleggen en andere financiële onderwerpen. Van beginnende tot meer ervaren beleggers: op Beursig.com zijn ze bereikbaar.

De website en het forum zijn gebruiksvriendelijk en afgestemd op elk type apparaat, van desktop tot smartphone tot tablet. Vanzelfsprekend is ook de display advertising hier op afgestemd, waardoor de bezoeker een goede gebruikerservaring blijft houden en de adverteerder op een prominente positie in beeld komt. Naast display advertising kunt u ook gebruik maken van promoties op basis van een advertorial of een nieuwsbrief advertentie.

Adverteren op Beursig CPM advertorial financieel finance beursVoorrang voor direct adverteren

Een groot voordeel voor directe adverteerders is de voorrang ten opzichte van advertentienetwerken. Wij aangesloten bij een aantal netwerken waarmee adverteerders rechtstreeks op Beursig.com kunnen adverteren. Echter als een adverteerder direct advertentieruimte afneemt is er voorrang op deze advertentienetwerken. Daarnaast zijn specifieke wensen van adverteerders af te stemmen en dat alles voor scherpe tarieven in vergelijking met andere financiële websites.

Enkele statistieken

Beursig.com heeft vooral mannelijke bezoekers met gemiddeld een boven modaal inkomen. Bezoekers vinden wat ze zoeken en dat blijkt uit het lage bouncepercentage (aantal bezoekers dat na het bezoeken van 1 pagina de website weer verlaat) en de relatief lange sessieduur.

De bezoekers hebben vooral veel interesse in:

  • Financiële producten en diensten zoals beleggen, investeren, crypto-valuta, hypotheken en sparen
  • Vastgoed
  • Reizen en vakanties
  • Auto’s en motoren
  • Elektronica zoals computers, gadgets, etc.
  • Entertainment
Bezoekersstatistieken leeftijd
Diversiteit in leeftijd op Beursig*

Interesse?

Bent u benieuwd welke vormen van adverteren op Beursig.com mogelijk zijn? Voor professionele oplossingen kunt u vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier.

 

* = Statistieken uit Google Analytics (25 februari t/m 26 maart 2018).