Uw advertentie hier?


Beursig.com is één van de grootste beleggerscommunities in de Benelux. Maandelijks verwelkomen wij ruim 200.000* bezoekers uit vooral België en Nederland en zij bezoeken met elkaar per maand 1 miljoen pagina’s.

Bezoekers hebben vooral interesse in: beleggen, sparen, verzekeren en overige geldzaken. Andere interesses zijn: automotive, elektronica, gadgets en reizen.

Beursig.com vs. websites in dezelfde sector:

Gemiddelde sessieduur +82%

Bouncepercentage -26%

(bron: Insights van Google Analytics)

Adverteren op Beursig.com

Display Advertising, Affiliate Samenwerkingen, Nieuwsbrief Advertenties en Maatwerk Oplossingen

Wij denken graag mee voor een optimaal resultaat. Hiervoor kunnen verschillende technieken worden toegepast zodat er geen verspilling van budget is. Zoals geografische targeting (regionaal, landelijk, etc.) en frequency cap (beperkt vertonen van uw advertentie per unieke bezoeker). Dit in combinatie met scherpe tarieven. Onze toppositie is al in te kopen voor een CPM van €10!

Adverteren op Beursig CPM advertorial financieel finance beurs

De juiste match…

Beursig.com heeft een divers publiek (ca. 70% mannelijk en 30% vrouwelijk) met gemiddeld een boven modaal inkomen. Bezoekers vinden wat ze zoeken en dat blijkt uit het lage bouncepercentage (aantal bezoekers dat na het bezoeken van 1 pagina de website weer verlaat) en de lange sessieduur.

Adverteren op Beursig.com
Adverteren op Beursig.com, enkele (voormalige) adverteerders

Interesse?

Meer informatie over de professionele oplossingen die wij kunnen bieden? Elk type adverteerder kunnen wij een passende oplossing bieden. Neem via onderstaand formulier met ons contact op:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Welk getal is even, 3 of 8? (spambot preventie)

* = Statistieken uit Google Analytics (gemeten over maart t/m juni 2020)


Op verzoek kunt u teksten aangeleverd krijgen om copyright schending te voorkomen.