Aandeel Zuora

Zuora aandelen

Zuora is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker ZUO. Met circa 1.249 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Tien Tzuo.

Op deze Zuora aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Zuora, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Zuora beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Zuora nieuws. Ook kun je verschillend Zuora advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Zuora koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Zuora Inc aandelen kopen

Zuora Inc
Zuora aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Zuora aandeel

Zuora aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Zuora aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Zuora koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Zuora is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Zuora aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Zuora.

Technische analisten zien de toekomst voor Zuora zeer optimistisch. De verwachtingen voor Zuora aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Zuora.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Zuora. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Zuora op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Zuora aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Zuora aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Zuora kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

Aandeel Zuora

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: