Zoetis aandelen

Zoetis is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker ZTS. Met circa 9.200 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Kristin Peck.

Op deze Zoetis aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Zoetis, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Zoetis beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Zoetis nieuws. Ook kun je verschillend Zoetis advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Zoetis koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Zoetis Inc aandelen kopen

Zoetis Inc
Zoetis aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Zoetis aandeel

Zoetis aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Zoetis aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Zoetis koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Zoetis is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Zoetis aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Zoetis.

Technische analisten zien de toekomst voor Zoetis zeer optimistisch. De verwachtingen voor Zoetis aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Zoetis.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Zoetis. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Zoetis op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Zoetis aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Zoetis aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Zoetis kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: