Waters aandelen

Waters is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker WAT. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Udit Batra.

Op deze Waters aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Waters, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Waters beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Waters nieuws. Ook kun je verschillend Waters advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Waters koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Waters Corp. aandelen kopen

Waters Corp.
Waters aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Waters aandeel

Waters aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Waters aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Waters koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Waters is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Waters aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Waters.

Technische analisten zien de toekomst voor Waters zeer optimistisch. De verwachtingen voor Waters aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Waters.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Waters. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Waters op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Waters aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Waters aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Waters kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen