Waste Management aandelen

Waste Management is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker WM. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO James Fish.

Op deze Waste Management aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Waste Management, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Waste Management beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Waste Management nieuws. Ook kun je verschillend Waste Management advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Waste Management koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Waste Management, Inc. aandelen kopen

Waste Management, Inc.
Waste Management aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Waste Management aandeel

Waste Management aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Waste Management aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Waste Management koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Waste Management is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Waste Management aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Waste Management.

Technische analisten zien de toekomst voor Waste Management zeer optimistisch. De verwachtingen voor Waste Management aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Waste Management.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Waste Management. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Waste Management op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Waste Management aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Waste Management aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Waste Management kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen