Washington Prime Group aandelen

Washington Prime Group is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker WPG. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Louis Conforti.

Op deze Washington Prime Group aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Washington Prime Group, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Washington Prime Group beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Washington Prime Group nieuws. Ook kun je verschillend Washington Prime Group advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Washington Prime Group koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Washington Prime Group Inc aandelen kopen

Washington Prime Group Inc
Washington Prime Group aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Washington Prime Group aandeel

Washington Prime Group aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Washington Prime Group aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Washington Prime Group koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Washington Prime Group is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Washington Prime Group aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Washington Prime Group.

Technische analisten zien de toekomst voor Washington Prime Group zeer optimistisch. De verwachtingen voor Washington Prime Group aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Washington Prime Group.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Washington Prime Group. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Washington Prime Group op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Washington Prime Group aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Washington Prime Group aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Washington Prime Group kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: