Vivint Smart Home aandelen

Vivint Smart Home is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker VVNT. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO .

Op deze Vivint Smart Home aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Vivint Smart Home, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Vivint Smart Home beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Vivint Smart Home nieuws. Ook kun je verschillend Vivint Smart Home advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Vivint Smart Home koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Vivint Smart Home Inc aandelen kopen

Vivint Smart Home Inc
Vivint Smart Home aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Vivint Smart Home aandeel

Vivint Smart Home aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Vivint Smart Home aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Vivint Smart Home koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Vivint Smart Home is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Vivint Smart Home aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Vivint Smart Home.

Technische analisten zien de toekomst voor Vivint Smart Home zeer optimistisch. De verwachtingen voor Vivint Smart Home aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Vivint Smart Home.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Vivint Smart Home. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Vivint Smart Home op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Vivint Smart Home aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Vivint Smart Home aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Vivint Smart Home kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: