US Foods Holding aandelen

US Foods Holding is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker USFD. Met circa 25.000 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Pietro Satriano.

Op deze US Foods Holding aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van US Foods Holding, de laatste koersdoelen en verwachtingen, US Foods Holding beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste US Foods Holding nieuws. Ook kun je verschillend US Foods Holding advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel US Foods Holding koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

US Foods Holding Corp aandelen kopen

US Foods Holding Corp
US Foods Holding aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het US Foods Holding aandeel

US Foods Holding aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn US Foods Holding aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de US Foods Holding koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van US Foods Holding is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de US Foods Holding aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van US Foods Holding.

Technische analisten zien de toekomst voor US Foods Holding zeer optimistisch. De verwachtingen voor US Foods Holding aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij US Foods Holding.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van US Foods Holding. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van US Foods Holding op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de US Foods Holding aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

US Foods Holding aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van US Foods Holding kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen