United States Cellular aandelen

United States Cellular is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker USM. Met circa 10.300 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO .

Op deze United States Cellular aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van United States Cellular, de laatste koersdoelen en verwachtingen, United States Cellular beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste United States Cellular nieuws. Ook kun je verschillend United States Cellular advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel United States Cellular koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

United States Cellular Corporation aandelen kopen

United States Cellular Corporation
United States Cellular aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het United States Cellular aandeel

United States Cellular aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn United States Cellular aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de United States Cellular koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van United States Cellular is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de United States Cellular aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van United States Cellular.

Technische analisten zien de toekomst voor United States Cellular zeer optimistisch. De verwachtingen voor United States Cellular aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij United States Cellular.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van United States Cellular. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van United States Cellular op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de United States Cellular aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

United States Cellular aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van United States Cellular kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen