United Rentals aandelen

United Rentals is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker URI. Met circa 18.800 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Matthew Flannery.

Op deze United Rentals aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van United Rentals, de laatste koersdoelen en verwachtingen, United Rentals beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste United Rentals nieuws. Ook kun je verschillend United Rentals advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel United Rentals koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

United Rentals, Inc. aandelen kopen

United Rentals, Inc.
United Rentals aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het United Rentals aandeel

United Rentals aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn United Rentals aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de United Rentals koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van United Rentals is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de United Rentals aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van United Rentals.

Technische analisten zien de toekomst voor United Rentals zeer optimistisch. De verwachtingen voor United Rentals aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij United Rentals.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van United Rentals. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van United Rentals op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de United Rentals aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

United Rentals aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van United Rentals kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: