United Parcel Service aandelen

United Parcel Service is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker UPS. Met circa 481.000 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Carol Tome.

Op deze United Parcel Service aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van United Parcel Service, de laatste koersdoelen en verwachtingen, United Parcel Service beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste United Parcel Service nieuws. Ook kun je verschillend United Parcel Service advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel United Parcel Service koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

United Parcel Service, Inc. aandelen kopen

United Parcel Service, Inc.
United Parcel Service aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het United Parcel Service aandeel

United Parcel Service aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn United Parcel Service aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de United Parcel Service koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van United Parcel Service is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de United Parcel Service aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van United Parcel Service.

Technische analisten zien de toekomst voor United Parcel Service zeer optimistisch. De verwachtingen voor United Parcel Service aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij United Parcel Service.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van United Parcel Service. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van United Parcel Service op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de United Parcel Service aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

United Parcel Service aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van United Parcel Service kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: