Under Armour aandelen

Under Armour is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker UAA. Met circa 16.400 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Kevin Plank.

Op deze Under Armour aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Under Armour, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Under Armour beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Under Armour nieuws. Ook kun je verschillend Under Armour advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Under Armour koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Under Armour Inc aandelen kopen

Under Armour Inc
Under Armour aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Under Armour aandeel

Under Armour aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Under Armour aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Under Armour koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Under Armour is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Under Armour aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Under Armour.

Technische analisten zien de toekomst voor Under Armour zeer optimistisch. De verwachtingen voor Under Armour aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Under Armour.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Under Armour. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Under Armour op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Under Armour aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Under Armour aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Under Armour kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: