UGI aandelen

UGI is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker UGI. Met circa 7.700 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO John Walsh.

Op deze UGI aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van UGI, de laatste koersdoelen en verwachtingen, UGI beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste UGI nieuws. Ook kun je verschillend UGI advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel UGI koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

UGI Corp. aandelen kopen

UGI Corp.
UGI aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het UGI aandeel

UGI aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn UGI aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de UGI koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van UGI is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de UGI aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van UGI.

Technische analisten zien de toekomst voor UGI zeer optimistisch. De verwachtingen voor UGI aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij UGI.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van UGI. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van UGI op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de UGI aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

UGI aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van UGI kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: