Uber Technologies aandelen

Uber Technologies is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker UBER. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Dara Khosrowshahi.

Op deze Uber Technologies aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Uber Technologies, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Uber Technologies beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Uber Technologies nieuws. Ook kun je verschillend Uber Technologies advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Uber Technologies koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Uber Technologies Inc aandelen kopen

Uber Technologies Inc
Uber Technologies aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Uber Technologies aandeel

Uber Technologies aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Uber Technologies aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Uber Technologies koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Uber Technologies is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Uber Technologies aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Uber Technologies.

Technische analisten zien de toekomst voor Uber Technologies zeer optimistisch. De verwachtingen voor Uber Technologies aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Uber Technologies.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Uber Technologies. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Uber Technologies op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Uber Technologies aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Uber Technologies aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Uber Technologies kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen