Timken aandelen

Timken is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker TKR. Met circa 18.000 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Richard Kyle.

Op deze Timken aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Timken, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Timken beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Timken nieuws. Ook kun je verschillend Timken advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Timken koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Timken Co. aandelen kopen

Timken Co.
Timken aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Timken aandeel

Timken aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Timken aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Timken koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Timken is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Timken aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Timken.

Technische analisten zien de toekomst voor Timken zeer optimistisch. De verwachtingen voor Timken aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Timken.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Timken. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Timken op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Timken aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Timken aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Timken kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen