TIM aandelen

TIM is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker TIMB. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO .

Op deze TIM aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van TIM, de laatste koersdoelen en verwachtingen, TIM beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste TIM nieuws. Ook kun je verschillend TIM advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel TIM koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

TIM SA aandelen kopen

TIM SA
TIM aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het TIM aandeel

TIM aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn TIM aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de TIM koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van TIM is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de TIM aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van TIM.

Technische analisten zien de toekomst voor TIM zeer optimistisch. De verwachtingen voor TIM aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij TIM.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van TIM. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van TIM op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de TIM aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

TIM aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van TIM kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen