Terex aandelen

Terex is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker TEX. Met circa 10.700 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO John Garrison.

Op deze Terex aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Terex, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Terex beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Terex nieuws. Ook kun je verschillend Terex advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Terex koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Terex Corp. aandelen kopen

Terex Corp.
Terex aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Terex aandeel

Terex aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Terex aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Terex koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Terex is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Terex aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Terex.

Technische analisten zien de toekomst voor Terex zeer optimistisch. De verwachtingen voor Terex aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Terex.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Terex. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Terex op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Terex aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Terex aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Terex kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: