Teradata aandelen

Teradata is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker TDC. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Stephen McMillan.

Op deze Teradata aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Teradata, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Teradata beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Teradata nieuws. Ook kun je verschillend Teradata advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Teradata koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Teradata Corp aandelen kopen

Teradata Corp
Teradata aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Teradata aandeel

Teradata aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Teradata aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Teradata koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Teradata is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Teradata aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Teradata.

Technische analisten zien de toekomst voor Teradata zeer optimistisch. De verwachtingen voor Teradata aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Teradata.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Teradata. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Teradata op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Teradata aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Teradata aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Teradata kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: