Telus aandelen

Telus is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker TU. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Darren Entwistle.

Op deze Telus aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Telus, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Telus beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Telus nieuws. Ook kun je verschillend Telus advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Telus koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Telus Corp. aandelen kopen

Telus Corp.
Telus aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Telus aandeel

Telus aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Telus aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Telus koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Telus is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Telus aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Telus.

Technische analisten zien de toekomst voor Telus zeer optimistisch. De verwachtingen voor Telus aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Telus.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Telus. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Telus op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Telus aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Telus aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Telus kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen