Telephone And Data Systems aandelen

Telephone And Data Systems is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker TDS. Met circa 9.900 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO .

Op deze Telephone And Data Systems aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Telephone And Data Systems, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Telephone And Data Systems beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Telephone And Data Systems nieuws. Ook kun je verschillend Telephone And Data Systems advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Telephone And Data Systems koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Telephone And Data Systems, Inc. aandelen kopen

Telephone And Data Systems, Inc.
Telephone And Data Systems aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Telephone And Data Systems aandeel

Telephone And Data Systems aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Telephone And Data Systems aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Telephone And Data Systems koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Telephone And Data Systems is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Telephone And Data Systems aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Telephone And Data Systems.

Technische analisten zien de toekomst voor Telephone And Data Systems zeer optimistisch. De verwachtingen voor Telephone And Data Systems aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Telephone And Data Systems.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Telephone And Data Systems. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Telephone And Data Systems op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Telephone And Data Systems aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Telephone And Data Systems aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Telephone And Data Systems kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen