Teledyne Technologies aandelen

Teledyne Technologies is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker TDY. Met circa 11.790 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Aldo Pichelli.

Op deze Teledyne Technologies aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Teledyne Technologies, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Teledyne Technologies beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Teledyne Technologies nieuws. Ook kun je verschillend Teledyne Technologies advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Teledyne Technologies koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Teledyne Technologies Inc aandelen kopen

Teledyne Technologies Inc
Teledyne Technologies aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Teledyne Technologies aandeel

Teledyne Technologies aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Teledyne Technologies aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Teledyne Technologies koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Teledyne Technologies is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Teledyne Technologies aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Teledyne Technologies.

Technische analisten zien de toekomst voor Teledyne Technologies zeer optimistisch. De verwachtingen voor Teledyne Technologies aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Teledyne Technologies.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Teledyne Technologies. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Teledyne Technologies op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Teledyne Technologies aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Teledyne Technologies aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Teledyne Technologies kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: