Telecom Argentina aandelen

Telecom Argentina is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker TEO. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Roberto Nobile.

Op deze Telecom Argentina aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Telecom Argentina, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Telecom Argentina beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Telecom Argentina nieuws. Ook kun je verschillend Telecom Argentina advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Telecom Argentina koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Telecom Argentina S.A. aandelen kopen

Telecom Argentina S.A.
Telecom Argentina aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Telecom Argentina aandeel

Telecom Argentina aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Telecom Argentina aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Telecom Argentina koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Telecom Argentina is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Telecom Argentina aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Telecom Argentina.

Technische analisten zien de toekomst voor Telecom Argentina zeer optimistisch. De verwachtingen voor Telecom Argentina aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Telecom Argentina.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Telecom Argentina. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Telecom Argentina op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Telecom Argentina aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Telecom Argentina aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Telecom Argentina kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen