TE Connectivity aandelen

TE Connectivity is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker TEL. Met circa 80.000 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Thomas Lynch.

Op deze TE Connectivity aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van TE Connectivity, de laatste koersdoelen en verwachtingen, TE Connectivity beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste TE Connectivity nieuws. Ook kun je verschillend TE Connectivity advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel TE Connectivity koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

TE Connectivity Ltd aandelen kopen

TE Connectivity Ltd
TE Connectivity aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het TE Connectivity aandeel

TE Connectivity aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn TE Connectivity aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de TE Connectivity koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van TE Connectivity is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de TE Connectivity aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van TE Connectivity.

Technische analisten zien de toekomst voor TE Connectivity zeer optimistisch. De verwachtingen voor TE Connectivity aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij TE Connectivity.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van TE Connectivity. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van TE Connectivity op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de TE Connectivity aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

TE Connectivity aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van TE Connectivity kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: