Tanger Factory Outlet Centers aandelen

Tanger Factory Outlet Centers is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker SKT. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Stephen Yalof.

Op deze Tanger Factory Outlet Centers aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Tanger Factory Outlet Centers, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Tanger Factory Outlet Centers beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Tanger Factory Outlet Centers nieuws. Ook kun je verschillend Tanger Factory Outlet Centers advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Tanger Factory Outlet Centers koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Tanger Factory Outlet Centers, Inc. aandelen kopen

Tanger Factory Outlet Centers, Inc.
Tanger Factory Outlet Centers aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Tanger Factory Outlet Centers aandeel

Tanger Factory Outlet Centers aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Tanger Factory Outlet Centers aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Tanger Factory Outlet Centers koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Tanger Factory Outlet Centers is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Tanger Factory Outlet Centers aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Tanger Factory Outlet Centers.

Technische analisten zien de toekomst voor Tanger Factory Outlet Centers zeer optimistisch. De verwachtingen voor Tanger Factory Outlet Centers aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Tanger Factory Outlet Centers.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Tanger Factory Outlet Centers. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Tanger Factory Outlet Centers op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Tanger Factory Outlet Centers aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Tanger Factory Outlet Centers aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Tanger Factory Outlet Centers kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: