Synnex aandelen

Synnex is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker SNX. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Dennis Polk.

Op deze Synnex aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Synnex, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Synnex beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Synnex nieuws. Ook kun je verschillend Synnex advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Synnex koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Synnex Corp aandelen kopen

Synnex Corp
Synnex aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Synnex aandeel

Synnex aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Synnex aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Synnex koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Synnex is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Synnex aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Synnex.

Technische analisten zien de toekomst voor Synnex zeer optimistisch. De verwachtingen voor Synnex aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Synnex.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Synnex. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Synnex op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Synnex aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Synnex aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Synnex kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen