Synchrony Financial aandelen

Synchrony Financial is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker SYF. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Alberto Casellas.

Op deze Synchrony Financial aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Synchrony Financial, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Synchrony Financial beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Synchrony Financial nieuws. Ook kun je verschillend Synchrony Financial advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Synchrony Financial koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Synchrony Financial aandelen kopen

Synchrony Financial
Synchrony Financial aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Synchrony Financial aandeel

Synchrony Financial aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Synchrony Financial aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Synchrony Financial koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Synchrony Financial is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Synchrony Financial aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Synchrony Financial.

Technische analisten zien de toekomst voor Synchrony Financial zeer optimistisch. De verwachtingen voor Synchrony Financial aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Synchrony Financial.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Synchrony Financial. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Synchrony Financial op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Synchrony Financial aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Synchrony Financial aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Synchrony Financial kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: