Stanley Black & Decker aandelen

Stanley Black & Decker is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker SWK. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO James Loree.

Op deze Stanley Black & Decker aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Stanley Black & Decker, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Stanley Black & Decker beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Stanley Black & Decker nieuws. Ook kun je verschillend Stanley Black & Decker advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Stanley Black & Decker koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Stanley Black & Decker Inc aandelen kopen

Stanley Black & Decker Inc
Stanley Black & Decker aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Stanley Black & Decker aandeel

Stanley Black & Decker aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Stanley Black & Decker aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Stanley Black & Decker koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Stanley Black & Decker is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Stanley Black & Decker aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Stanley Black & Decker.

Technische analisten zien de toekomst voor Stanley Black & Decker zeer optimistisch. De verwachtingen voor Stanley Black & Decker aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Stanley Black & Decker.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Stanley Black & Decker. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Stanley Black & Decker op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Stanley Black & Decker aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Stanley Black & Decker aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Stanley Black & Decker kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: