Southwest Airlines aandelen

Southwest Airlines is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker LUV. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Gary Kelly.

Op deze Southwest Airlines aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Southwest Airlines, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Southwest Airlines beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Southwest Airlines nieuws. Ook kun je verschillend Southwest Airlines advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Southwest Airlines koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Southwest Airlines Co aandelen kopen

Southwest Airlines Co
Southwest Airlines aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Southwest Airlines aandeel

Southwest Airlines aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Southwest Airlines aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Southwest Airlines koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Southwest Airlines is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Southwest Airlines aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Southwest Airlines.

Technische analisten zien de toekomst voor Southwest Airlines zeer optimistisch. De verwachtingen voor Southwest Airlines aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Southwest Airlines.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Southwest Airlines. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Southwest Airlines op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Southwest Airlines aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Southwest Airlines aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Southwest Airlines kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen