Southern Copper aandelen

Southern Copper is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker SCCO. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Oscar Gonzalez Rocha.

Op deze Southern Copper aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Southern Copper, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Southern Copper beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Southern Copper nieuws. Ook kun je verschillend Southern Copper advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Southern Copper koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Southern Copper Corporation aandelen kopen

Southern Copper Corporation
Southern Copper aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Southern Copper aandeel

Southern Copper aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Southern Copper aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Southern Copper koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Southern Copper is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Southern Copper aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Southern Copper.

Technische analisten zien de toekomst voor Southern Copper zeer optimistisch. De verwachtingen voor Southern Copper aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Southern Copper.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Southern Copper. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Southern Copper op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Southern Copper aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Southern Copper aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Southern Copper kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: