Southern Company aandelen

Southern Company is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker SO. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Thomas Fanning.

Op deze Southern Company aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Southern Company, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Southern Company beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Southern Company nieuws. Ook kun je verschillend Southern Company advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Southern Company koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Southern Company aandelen kopen

Southern Company
Southern Company aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Southern Company aandeel

Southern Company aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Southern Company aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Southern Company koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Southern Company is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Southern Company aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Southern Company.

Technische analisten zien de toekomst voor Southern Company zeer optimistisch. De verwachtingen voor Southern Company aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Southern Company.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Southern Company. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Southern Company op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Southern Company aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Southern Company aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Southern Company kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen