South Jersey Industries aandelen

South Jersey Industries is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker SJI. Met circa 650 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Michael Renna.

Op deze South Jersey Industries aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van South Jersey Industries, de laatste koersdoelen en verwachtingen, South Jersey Industries beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste South Jersey Industries nieuws. Ook kun je verschillend South Jersey Industries advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel South Jersey Industries koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

South Jersey Industries Inc. aandelen kopen

South Jersey Industries Inc.
South Jersey Industries aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het South Jersey Industries aandeel

South Jersey Industries aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn South Jersey Industries aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de South Jersey Industries koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van South Jersey Industries is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de South Jersey Industries aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van South Jersey Industries.

Technische analisten zien de toekomst voor South Jersey Industries zeer optimistisch. De verwachtingen voor South Jersey Industries aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij South Jersey Industries.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van South Jersey Industries. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van South Jersey Industries op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de South Jersey Industries aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

South Jersey Industries aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van South Jersey Industries kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: