Snowflake aandelen

Snowflake is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker SNOW. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Frank Slootman.

Op deze Snowflake aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Snowflake, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Snowflake beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Snowflake nieuws. Ook kun je verschillend Snowflake advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Snowflake koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Snowflake Inc aandelen kopen

Snowflake Inc
Snowflake aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Snowflake aandeel

Snowflake aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Snowflake aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Snowflake koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Snowflake is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Snowflake aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Snowflake.

Technische analisten zien de toekomst voor Snowflake zeer optimistisch. De verwachtingen voor Snowflake aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Snowflake.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Snowflake. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Snowflake op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Snowflake aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Snowflake aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Snowflake kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: