Smartsheet aandelen

Smartsheet is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker SMAR. Met circa 1.588 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Mark Mader.

Op deze Smartsheet aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Smartsheet, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Smartsheet beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Smartsheet nieuws. Ook kun je verschillend Smartsheet advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Smartsheet koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Smartsheet Inc aandelen kopen

Smartsheet Inc
Smartsheet aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Smartsheet aandeel

Smartsheet aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Smartsheet aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Smartsheet koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Smartsheet is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Smartsheet aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Smartsheet.

Technische analisten zien de toekomst voor Smartsheet zeer optimistisch. De verwachtingen voor Smartsheet aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Smartsheet.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Smartsheet. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Smartsheet op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Smartsheet aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Smartsheet aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Smartsheet kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen