SM Energy aandelen

SM Energy is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker SM. Met circa 530 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Javan Ottoson.

Op deze SM Energy aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van SM Energy, de laatste koersdoelen en verwachtingen, SM Energy beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste SM Energy nieuws. Ook kun je verschillend SM Energy advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel SM Energy koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

SM Energy Co aandelen kopen

SM Energy Co
SM Energy aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het SM Energy aandeel

SM Energy aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn SM Energy aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de SM Energy koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van SM Energy is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de SM Energy aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van SM Energy.

Technische analisten zien de toekomst voor SM Energy zeer optimistisch. De verwachtingen voor SM Energy aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij SM Energy.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van SM Energy. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van SM Energy op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de SM Energy aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

SM Energy aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van SM Energy kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen