Slack Technologies aandelen

Slack Technologies is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker WORK. Met circa 1.664 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO .

Op deze Slack Technologies aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Slack Technologies, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Slack Technologies beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Slack Technologies nieuws. Ook kun je verschillend Slack Technologies advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Slack Technologies koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Slack Technologies Inc aandelen kopen

Slack Technologies Inc
Slack Technologies aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Slack Technologies aandeel

Slack Technologies aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Slack Technologies aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Slack Technologies koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Slack Technologies is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Slack Technologies aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Slack Technologies.

Technische analisten zien de toekomst voor Slack Technologies zeer optimistisch. De verwachtingen voor Slack Technologies aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Slack Technologies.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Slack Technologies. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Slack Technologies op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Slack Technologies aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Slack Technologies aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Slack Technologies kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: