SL Green Realty aandelen

SL Green Realty is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker SLG. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Marc Holliday.

Op deze SL Green Realty aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van SL Green Realty, de laatste koersdoelen en verwachtingen, SL Green Realty beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste SL Green Realty nieuws. Ook kun je verschillend SL Green Realty advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel SL Green Realty koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

SL Green Realty Corp. aandelen kopen

SL Green Realty Corp.
SL Green Realty aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het SL Green Realty aandeel

SL Green Realty aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn SL Green Realty aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de SL Green Realty koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van SL Green Realty is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de SL Green Realty aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van SL Green Realty.

Technische analisten zien de toekomst voor SL Green Realty zeer optimistisch. De verwachtingen voor SL Green Realty aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij SL Green Realty.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van SL Green Realty. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van SL Green Realty op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de SL Green Realty aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

SL Green Realty aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van SL Green Realty kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: