Sherwin-Williams aandelen

Sherwin-Williams is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker SHW. Met circa 61.111 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO John Morikis.

Op deze Sherwin-Williams aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Sherwin-Williams, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Sherwin-Williams beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Sherwin-Williams nieuws. Ook kun je verschillend Sherwin-Williams advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Sherwin-Williams koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Sherwin-Williams Co. aandelen kopen

Sherwin-Williams Co.
Sherwin-Williams aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Sherwin-Williams aandeel

Sherwin-Williams aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Sherwin-Williams aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Sherwin-Williams koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Sherwin-Williams is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Sherwin-Williams aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Sherwin-Williams.

Technische analisten zien de toekomst voor Sherwin-Williams zeer optimistisch. De verwachtingen voor Sherwin-Williams aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Sherwin-Williams.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Sherwin-Williams. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Sherwin-Williams op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Sherwin-Williams aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Sherwin-Williams aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Sherwin-Williams kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen