Aandeel Shell

Shell aandelen

Shell is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker RDS.A. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Ben van Beurden.

Op deze Shell aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Shell, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Shell beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Shell nieuws. Ook kun je verschillend Shell advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Shell koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Royal Dutch Shell Plc aandelen kopen

Royal Dutch Shell Plc
Shell aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Shell aandeel

Shell aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Shell aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Shell koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Shell is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Shell aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Shell.

Technische analisten zien de toekomst voor Shell zeer optimistisch. De verwachtingen voor Shell aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Shell.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Shell. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Shell op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Shell aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Shell aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Shell kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

Aandeel Shell

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: