ServiceNow aandelen

ServiceNow is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker NOW. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO William McDermott.

Op deze ServiceNow aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van ServiceNow, de laatste koersdoelen en verwachtingen, ServiceNow beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste ServiceNow nieuws. Ook kun je verschillend ServiceNow advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel ServiceNow koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

ServiceNow Inc aandelen kopen

ServiceNow Inc
ServiceNow aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het ServiceNow aandeel

ServiceNow aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn ServiceNow aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de ServiceNow koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van ServiceNow is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de ServiceNow aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van ServiceNow.

Technische analisten zien de toekomst voor ServiceNow zeer optimistisch. De verwachtingen voor ServiceNow aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij ServiceNow.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van ServiceNow. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van ServiceNow op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de ServiceNow aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

ServiceNow aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van ServiceNow kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: