Scotts Miracle-Gro Company aandelen

Scotts Miracle-Gro Company is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker SMG. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO James Hagedorn.

Op deze Scotts Miracle-Gro Company aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Scotts Miracle-Gro Company, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Scotts Miracle-Gro Company beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Scotts Miracle-Gro Company nieuws. Ook kun je verschillend Scotts Miracle-Gro Company advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Scotts Miracle-Gro Company koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Scotts Miracle-Gro Company aandelen kopen

Scotts Miracle-Gro Company
Scotts Miracle-Gro Company aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Scotts Miracle-Gro Company aandeel

Scotts Miracle-Gro Company aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Scotts Miracle-Gro Company aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Scotts Miracle-Gro Company koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Scotts Miracle-Gro Company is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Scotts Miracle-Gro Company aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Scotts Miracle-Gro Company.

Technische analisten zien de toekomst voor Scotts Miracle-Gro Company zeer optimistisch. De verwachtingen voor Scotts Miracle-Gro Company aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Scotts Miracle-Gro Company.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Scotts Miracle-Gro Company. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Scotts Miracle-Gro Company op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Scotts Miracle-Gro Company aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Scotts Miracle-Gro Company aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Scotts Miracle-Gro Company kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: