Sally Beauty Holdings aandelen

Sally Beauty Holdings is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker SBH. Met circa 30.050 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Christian Brickman.

Op deze Sally Beauty Holdings aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Sally Beauty Holdings, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Sally Beauty Holdings beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Sally Beauty Holdings nieuws. Ook kun je verschillend Sally Beauty Holdings advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Sally Beauty Holdings koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Sally Beauty Holdings Inc aandelen kopen

Sally Beauty Holdings Inc
Sally Beauty Holdings aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Sally Beauty Holdings aandeel

Sally Beauty Holdings aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Sally Beauty Holdings aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Sally Beauty Holdings koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Sally Beauty Holdings is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Sally Beauty Holdings aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Sally Beauty Holdings.

Technische analisten zien de toekomst voor Sally Beauty Holdings zeer optimistisch. De verwachtingen voor Sally Beauty Holdings aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Sally Beauty Holdings.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Sally Beauty Holdings. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Sally Beauty Holdings op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Sally Beauty Holdings aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Sally Beauty Holdings aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Sally Beauty Holdings kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen