Rite Aid aandelen

Rite Aid is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker RAD. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Heyward Donigan.

Op deze Rite Aid aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Rite Aid, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Rite Aid beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Rite Aid nieuws. Ook kun je verschillend Rite Aid advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Rite Aid koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Rite Aid Corp. aandelen kopen

Rite Aid Corp.
Rite Aid aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Rite Aid aandeel

Rite Aid aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Rite Aid aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Rite Aid koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Rite Aid is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Rite Aid aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Rite Aid.

Technische analisten zien de toekomst voor Rite Aid zeer optimistisch. De verwachtingen voor Rite Aid aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Rite Aid.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Rite Aid. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Rite Aid op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Rite Aid aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Rite Aid aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Rite Aid kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: