Rio Tinto aandelen

Rio Tinto is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker RIO. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Jean-Sebastien Jacques.

Op deze Rio Tinto aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Rio Tinto, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Rio Tinto beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Rio Tinto nieuws. Ook kun je verschillend Rio Tinto advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Rio Tinto koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Rio Tinto plc aandelen kopen

Rio Tinto plc
Rio Tinto aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Rio Tinto aandeel

Rio Tinto aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Rio Tinto aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Rio Tinto koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Rio Tinto is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Rio Tinto aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Rio Tinto.

Technische analisten zien de toekomst voor Rio Tinto zeer optimistisch. De verwachtingen voor Rio Tinto aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Rio Tinto.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Rio Tinto. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Rio Tinto op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Rio Tinto aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Rio Tinto aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Rio Tinto kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: