Primo Water aandelen

Primo Water is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker PRMW. Met circa 10.400 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Thomas Harrington.

Op deze Primo Water aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Primo Water, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Primo Water beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Primo Water nieuws. Ook kun je verschillend Primo Water advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Primo Water koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Primo Water Corporation aandelen kopen

Primo Water Corporation
Primo Water aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Primo Water aandeel

Primo Water aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Primo Water aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Primo Water koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Primo Water is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Primo Water aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Primo Water.

Technische analisten zien de toekomst voor Primo Water zeer optimistisch. De verwachtingen voor Primo Water aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Primo Water.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Primo Water. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Primo Water op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Primo Water aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Primo Water aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Primo Water kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: