Pitney Bowes aandelen

Pitney Bowes is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker PBI. Met circa 14.700 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Marc Lautenbach.

Op deze Pitney Bowes aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Pitney Bowes, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Pitney Bowes beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Pitney Bowes nieuws. Ook kun je verschillend Pitney Bowes advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Pitney Bowes koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Pitney Bowes, Inc. aandelen kopen

Pitney Bowes, Inc.
Pitney Bowes aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Pitney Bowes aandeel

Pitney Bowes aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Pitney Bowes aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Pitney Bowes koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Pitney Bowes is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Pitney Bowes aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Pitney Bowes.

Technische analisten zien de toekomst voor Pitney Bowes zeer optimistisch. De verwachtingen voor Pitney Bowes aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Pitney Bowes.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Pitney Bowes. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Pitney Bowes op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Pitney Bowes aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Pitney Bowes aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Pitney Bowes kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: