Phillips 66 aandelen

Phillips 66 is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker PSX. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Gregory Garland.

Op deze Phillips 66 aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Phillips 66, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Phillips 66 beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Phillips 66 nieuws. Ook kun je verschillend Phillips 66 advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Phillips 66 koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Phillips 66 aandelen kopen

Phillips 66
Phillips 66 aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Phillips 66 aandeel

Phillips 66 aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Phillips 66 aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Phillips 66 koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Phillips 66 is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Phillips 66 aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Phillips 66.

Technische analisten zien de toekomst voor Phillips 66 zeer optimistisch. De verwachtingen voor Phillips 66 aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Phillips 66.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Phillips 66. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Phillips 66 op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Phillips 66 aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Phillips 66 aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Phillips 66 kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: