Philips aandelen

Philips is een beursgenoteerd bedrijf aan de AEX (Euronext Amsterdam) welke wordt verhandeld met de ticker PHIA. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Frans Van Houten.

Op deze Philips aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Philips, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Philips beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Philips nieuws. Ook kun je verschillend Philips advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Philips koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Koninklijke Philips N.V. aandelen kopen

Koninklijke Philips N.V.
Philips aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Philips aandeel

Philips aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Philips aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Philips koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Philips is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Philips aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Philips.

Technische analisten zien de toekomst voor Philips zeer optimistisch. De verwachtingen voor Philips aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Philips.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Philips. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Philips op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Philips aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Philips aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Philips kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen